Skip to main content

Wie ben ik?

Ik ben Stefan de Jong. Ik help woningcorporaties en andere organisaties met het bedenken van constructieve oplossingen voor vastgoedvraagstukken.

Samen tot de kern komen

Ik geloof in samenwerken. Door te analyseren, enthousiasmeren en motiveren maak ik van individuen een team. Kennis en expertise delen om tot het gewenste resultaat te komen, transparant met elkaar denken en elkaar aanspreken daar waar het kan — dat is hoe ik graag werk. Zo komen we samen tot de kern.

Het technische met het sociale verbinden

Inmiddels werk ik 25 jaar voor corporaties. Uit ervaring leg ik de juiste verbanden tussen volkshuisvesting en commerciële motieven binnen een renovatieproject.

Zoeken naar oplossingen

Ik ben ervan overtuigd dat er altijd een oplossing is. In elke situatie is er een manier om er samen uit te komen, als je het gesprek maar opent. Zo maken we, binnen de gestelde kaders, het schijnbaar onmogelijke mogelijk.

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Adres
De Jong Vastgoedadvies B.V.
Irenelaan 11
4213 CN Dalem

Wereldstad Procesversnellers
info@wereldstad-vgz.nl
www.wereldstad-vgz.nl

Webdesign door Bright Heights
© 2024 De Jong Vastgoedadvies