Wie ben ik?

Ik geloof in samenwerking. Kennis en expertise delen om tot het gewenste resultaat te komen. Transparant met elkaar denken en elkaar aanspreken daar waar het kan. Mijn rechtvaardigheidsgevoel helpt het team om tot de kern te komen.

Het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken binnen de gestelde kaders. Ik breng het proces op een pragmatische manier van A naar B. Door te analyseren, enthousiasmeren en motiveren maak ik van individuen een team. Ik ondersteun het team met leveren of maken van documenten.

Daar waar het nodig is geef ik de voorzet. Ik verbind techniek en sociale uitdagingen. Ik verzamel informatie en hoor ieders belang. Met het team vertaal ik de visie van de opdrachtgever naar een uitvoerbaar plan. Ik ben geen idealist maar een realist die door schade en schande wijs is geworden.

Met die ervaring signaleer ik tijdig knelpunten, handel ik daarnaar en onderneem acties. Ik trek de kar en hak knopen door als het nodig is. Ik zorg voor een eindproduct met het gewenste resultaat waar men trots op is.

Stefan de Jong